Calisson
Калісон – це традиційна прованська насолода, яку виготовляють на Півдні Франції. Це пряний солодкий десерт з мигдальними нотами, зацукрованими фруктами та квітковим присмаком. Можна відчути і ледь відчутні нотки цукрової глазурі. Якщо у Франції десерт дуже знайомий багатьом, то для нас це точно незвичайні ласощі, які точно варті того, щоб його спробувати.
Об'єм: 5 мл
Виробник: Франція, Solub Arome
Рекомендована концентрація: 5-10%
Настій: 3-4 дні
Залишок |
Всего: 10шт.
|
|
|
Кількість |
Залишок:
10шт
|
|
Залишайте свої відгуки. Це допоможе іншим вейперам обрати саме той смак, який вони бажають. Для нас теж дуже важлива ваша думка і оцінка. Смачного вам пару.
calisson на любителя, но попробовать стоит